Christfulness

De afgelopen maanden heb ik voor de Oosterparkkerk posters gemaakt in het kader van het jaarthema Christfulness. Ik heb beelden gebruikt die ook in de serie Zuidoost Verwondert staan. Het is maar de vraag of je deze beelden zelf ook een religieuze lading zou toedichten. Ook de koppeling met de kernwoorden zal niet iedereen zelf maken. Het was voor mij ook vooral een manier om vanuit mijn visie iets op te roepen. Als het beeld het tegenovergestelde oproept van het kernwoord dat is het wat mij betreft ook al geslaagd. Dan brengt het beeld het thema in ieder geval voor het voetlicht.

Op 5 juni zal de laatste jaarthemadienst gehouden worden. Voor deze dienst heb ik de rollen omgedraaid. De gemeenteleden heb ik uitgedaagd om zelf een creatieve bijdrage te leveren vanuit de vraag: wat betekent volheid van Christus voor jou? Ik ben benieuwd!

One Comment on “Christfulness”

  1. Ik was er de laatste tijd niet zoveel, maar nu de posters in 1x bij elkaar te zien: mooie serie. Ze prikkelen zeker, en de woorden gaan ineens een heel andere inhoud krijgen…
    Thanks for the opportunity met je uitdaging. Het lied gaat nog wel verder een weg met mij, en met anderen ook heb ik begrepen :-).
    Ik vond het een prachtige dienst, vol en rijk. De schilderijen, het filmpje, de nieuwe “veldwerkers” met alle woorden en gebeden daaromheen.
    God is goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *